I love the smell of noise in the morning.

'
 
 
 
Har nyligen fastnat för denna låt med Prurient, den är inte så mycket harsh noise som han ofta brukar vilja ha det. Detta är lite mer åt noise, får lite Mauthausen Orchestra och Grim vibbar, helt enkelt old school noise vibbar, hehe. 
Noise, är en av mina favoritmusikgenrer och det består mest utav ljud som man lätt kan uppfatta som "obehagliga" eller "plågsamma". Alltså inte så lättlyssnat, hehe. Motsatsen till en Lady Gaga låt kan man säga. Kan iallafall säga att denna låt som jag absolut älskar för tillfället, är lite mer vanilj än annan slags noise.
Älskar när dem använder klassisk musik ihop med noise, det blir den perfekta kombinationen och sätter den vackra prägeln på denna låt!
 
Om ni vill läsa mer om noise, så kolla här på wikipedias artikel om det. Där finns det även lite tips om olika artister inom genren. Samtidigt så tycker jag att man får upptäcka lite egna favoritartister eftersom detta är väldigt mycket underground, men tack vare internet så finns det mycket att hitta också.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0